About us

Tervetuloa matkaan


Lämpimästi tervetuloa sivuillemme tutustumaan tuotteisiimme ja meihin. Saagaway’n tuotteiden ja palvelujen takana ovat Kaisa ja Janne, joille puut, luonto ja luontoäidin aarreaitta ovat lähellä sydäntä. 

PhotoRights@KaisaN

Elämänmittainen kiinnostukseni koruihin ja niiden tekemiseen sai uuden suunnan, kun eräänä elokuun tummana yönä universumi marssitti elämääni Jannen, jonka kanssa ideat puun käyttämisestä sen mahdollisimman luonnollisessa muodossa alkoivat muuttua ideoista teoiksi. Tästä lähti kehittymään uniikki korumallisto, jonka jokainen puu on valmistettu alusta loppuun asti käsityönä ekologisuuden ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Minä mestaroin pääasiallisesti koruja sekä Saagaway™ Prints-tuotteita, joiden rinnalla Janne hallinnoi materiaalien alkukäsittelyn lisäksi Saagaway ™ Extras -tuoteryhmän tuotteita. Myös sormukset ovat Jannen käsialaa. Niinpä, miten olisi vaikkapa ekokihlat eränkävijöille tai taatusti uniikki ekologinen kastelahja – supersuloinen minikuksa? 

Lisää kasvun tukipilareita

Mutta Saagaway on muutakin, kuin superuniikit korut, puutuotteet sekä Prints-tuotteet. Kun elämänpolkuni alkoi jossain vaiheessa muuttua kovin kivikkoiseksi, heitti oma kasvu- ja eheytymismatkani minut värien maailmaan ja kouluttauduin väriterapeutiksi – koloristiksi, minkä jälkeen elämääni tuli käänteentekevä Vedic Art. Siitä alkoi matka, joka on avannut uudenlaisen tavan nähdä, kokea ja käsitellä asioita, minkä jälkeen polkuni johdatti minut intialaisen päähieronnan ja intialaisen jokikivihoitajan diplomi-koulutuksiin. 

Siveltimet elämäsi tauluun PhotoRights@KaisaN

Vähitellen aloin siirtää tekemiseni painopistettä siten, että pystyisin antamaan ihmiselle itselleen työkaluja itsensä auttamiseksi. Kouluttauduin rentoutus- ja hypnoosiohjaajaksi sekä mentaalivalmentajaksi. Jälkimmäistä olen tehnyt myös parikymmentä vuotta päivätyössäni yksilö- ja ryhmävalmentajana sekä koulutussuunnittelijana. Tätä kaikkea osaamistani pääset hyödyntämään Saagaway™ hyvinvointipalvelujen muodossa. Myös Saagaway™ Prints -tuotteet ovat osa tätä osaamistani.

Saagaway on rakkaudella valmistettuja uniikkeja tarinoita luonnosta ja puusta – tuotteita, joilla on merkitys – sekä hyvinvointipalveluja, yksilöllisyyttä ja ainutkertaisuutta korostaen. Tervetuloa matkaamme! Saagaway – So much more than just jewerly.  

PhotoRights@KaisaN