Saagaway

Löydä oma tarinasi ja ainutlaatuisuutesi

Mitä sinä tarvitset rakastaaksesi itseäsi enemmän? Uskaltaaksesi tehdä rohkeasti tarvittavia muutoksia elämässäsi? Saavuttaaksesi vahvemman itsetunnon? Löydä oma tarinasi ja ainutlaatuisuutesi Saagawayn avulla. Saagaway ™ tarjoaa tuotteita ja palveluita itsetuntemuksesi tueksi sinulle, joka olet kiinnostunut vaikuttamaan ja edistämään hyvinvointiasi.

PhotoRights KaisaN
Matka itseen on elämänmittainen retki

Meillä jokaisella on sisällämme kaikki se tieto, mitä tarvitsemme omannäköisen elämämme luomiseen. Tuo tieto vain on usein päässyt elämän vuoristoradassa hautautumaan.

Joskus tarvitsemme rinnallemme toisenlaista tarinan kertojaa, toista tietäjää. Opasta ja rinnallakulkijaa antamaan impulsseja – herättämään tuon meissä uinuvan tietäjän. Kun tietäjät kohtaavat, myös tarinat – saagat – tarttuvat toisiinsa. Joskus vain hipaisten, joskus tiukemmalle yhteen kietoutuen.

Koska vierailet sivuillani, ovat meidän tarinamme kohdanneet. Miten voin auttaa?

Luonto opastaa

Luonnosta on ikiaikaisesti ammennettu voimaa, energiaa ja tietoa. Tänä päivänä kuitenkin kuulee usein sanottavan, että nykyihminen on kadottanut luontoyhteytensä. Tuolloin yleensä tarkoitetaan tuota meitä ympäröivää luontoäitiä kaikkine rikkauksineen.  

Mutta, oletko tullut ajatelleeksi, että myös sinä itse olet luonto? Ihmisluonto…human nature – sinä. Nykyajan yhä nopeammin urbanisoituvassa ja teknistyvässä maailmassa liian moni onkin kadottanut itsensä – yhteyden sisimpäänsä, omiin unelmiinsa, omannäköiseen elämään.  Aivan liian monesta meistä tuntuu, että joku muu ohjaa elämämme tapahtumia ja omat tavoitteet karkaavat aina vain kauemmaksi, kunnes niitä ei välttämättä enää edes muista. 

Saagaway tarjoaa luonnondesign tuotteita. Löydä oma tarinasi ja ainutlaatuisuutesi
Bloom Dear! You are unique!
PhotoRights@KaisaN

Itseoivallus – muutos

Saagaway ™ on matka kohti parempaa itseoivallusta, kasvua ja muutosta. Matkaoppaanasi toimivat värit ja muut  Saagawayn luonnosta ammennetut voimavaraistavat välineet. Saagawayn ™ tuotteet ja palvelut ohjaavat sinut lempeästi polulle, joka vie kohti eheämpää itsetuntoa, sisäistä rauhan tunnetta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Saagaway – koska olet ainutlaatuinen.