Hyvinvointipalvelut

Voimaannuttava väritulkinta

Värit sisältävät paljon sellaista viisautta ja tietoa, joka on meissä kaikissa mutta josta emme ole välttämättä tietoisia. Väritulkinta onkin lempeä tie itsetuntemuksen lisäämiseen. Koloristin tekemässä väritulkinnassa avataan sinun sisäinen värikarttasi, jonka avulla muun muassa opit paremmin tiedostamaan piilevät voimavarasi, löydät lukkosi – haasteesi ja esteesi – sekä avaimet niiden käsittelyyn. Voit kasvaa ja kehittyä henkisesti värien avulla. Voit myös auttaa fyysistä kehoasi voimaan paremmin.

Saagaway´n Väritulkinta sisältää myös rentouttavan ja harmonisoivan värirentoutuksen, jota varten kannattaa pukeutua rentoihin vaatteisiin. Lisäksi saat tulkinnan jälkeen väreistäsi tehdyn intuitiivisen, abstraktin maalauksen – voimakuvan. Halutessasi voit myös maalata sen itse.

Voimaannuttava väritulkinta
PhotoRights@KaisaN

Löydä sisäiset värisi – löydä oma voimasi – henkilökohtaisessa väritulkinnassa.

”Läksin väritulkintaan ystävän kehotuksesta vailla minkäänlaisia ennakkotietoja tai –odotuksia. Olin erittäin positiivisesti yllättynyt siitä, miten syvälle keskustelussa päästiin ja miten monipuolisesti ja tarkasta Kaisa kartoitti erilaisia osa-alueita itsessäni. Sain vahvistusta juuri tekemilleni suurehkoille päätöksille elämässäni ja ymmärrykseni omasta itsestäni lisääntyi keskustelumme aikana. Tiedostan nyt paremmin, millaiset piirteet minussa ohjaavat toimintaani.” (Tiina)

HINTA 85 euroa (kesto noin 1,5-2h) Varaa aika esimerkiksi Yhteydenottolomakkeella.

Elämäni voimaväri – Vuoteni opasväri

Jos asut vaikka toisella paikkakunnalla mutta haluat kokea värien voimaa, voit tilata sneak peak -versioita väritulkinnoista. Löydät ne verkkokauppamme valikoimista. Sieltä voit tilata Elämän voimaväri- sekä Vuoteni opasväri -tulkinnat itsellesi tai lahjaksi. Löydät ne kauppamme tuoteryhmästä Saagaway Prints samoin kuin Saagaway´n väriterapiakortit sekä niiden tulkintakirjan. Go for it and make a change!

Elämäni voimaväri - Vuoteni opasväri

Voimaa väreistäsi -work shop

Värityöpajassa käsitellään elämäsi voimaväriä ja vuotesi opasväriä, pohditaan, millaisia mahdollisuuksia ja haasteita ne sisältävät, miten ne voidaan ottaa haltuun ja maalataan värit omaksi voimatauluksi. Et tarvitse minkäänlaisia maalaustaitoja, ainoastaan uteliaan ja avoimen mielen. Kurssi sisältää materiaalit.

Avaa ovi omiin väreihisi ja opi lisää niiden vaikutuksesta ja mahdollisuuksista elämässäsi.

Kesto noin 2 tuntia

Hinta 50 euroa yksilöohjauksessa – 2-3 henkilön pienryhmässä 40 euroa/henkilö. Varattavissa esimerkiksi Yhteydenottolomakkeella.

Voima väreistäsi -värityöpaja
Oletko tullut miettineeksi, miksi Kreikassa ovet ovat usein sinisiä…? PhotoRights @KaisaN

Mentaalinen valmennus hyvinvoinnin ja muutoksen tukena

Oman mielen managerointia – mielen hallintaa – voi harjoitella ja mieltä vahvistaa. Mielenvalmennus – mental coaching – sopii kaikille ja kaikenikäisille.  Sen avulla vahvistetaan itseluottamusta ja helpotetaan muutoksen tekemistä esimerkiksi erilaisissa epätasapainotiloissa.

Mitä sinä tarvitset? Paremmat yöunet? Vankemman itsetunnon? Rohkeutta sosiaalisiin tilanteisiin? Apua työ- ja yksityiselämän hallintaan? Hoikemman vartalon? Apua tupakoinnin lopettamiseen? Motivaatiota? Menestystä urheilussa? Ehkä vähän kaikkea tai jotain ihan muuta…?

Mielenhallintatreeneihin voidaan liittää myös rentoutusta, syvärentoutusta ja hypnoosityöskentelyä. Niiden avulla voidaan kehittää ja vahvistaa monia henkisiä voimavaroja ja päästään usein etenemään nopeammin toivottuun muutokseen.

Sekä mentaalisen valmennuksen kesto että hinta vaihtelee ja riippuu myös siitä, minkä tyyppisen asian parissa halutaan työskennellä. Yleensä kesto yhdelle henkilökohtaiselle tapaamiselle on noin 2 tuntia. Jokainen tilanne, jokainen ihminen, jokainen tarve on kuitenkin yksilöllinen ja nämä seikat määrittelevät myös sisältöä, tapaamisten määrää ja hintaa.

BE the energy you want to attract! Kysy lisää myös erilaisten addiktioitten hoidosta hypnoosilla.

Urheilijalle – Mental sport

Treenaatko kovaa? Jaksaa, jaksaa mutta… tähtäätkö myös menestykseen? Fyysisen suorituskyvyn lisäksi myös mentaalisen puolen tulee olla raudan luja. Tarjoan kokemuksella (mm. fitness, taitoluistelu, yleisurheilu) urheilijoille Mental Sport -mentaalivalmennukset. Räätälöidään sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus ja tähdätään yhdessä vieläkin kovempaan menestykseen!

Mental sport

Saagaway Slowing-down -hyvinvointihetki

Slowing-down -hyvinvointihetkessä harjoitellaan rentoutumisen taitoa ja opitaan säännöllisen rentoutumisen hyvää tekevistä vaikutuksista meille jokaiselle. Kyky rentoutua on perusedellytys ihmisen hyvinvoinnille. Kutsu ystävät koolle ja viettäkää parin tunnin mittainen hyvänolonhetki porukalla rentoutuen. Kun koolla on enemmän kuin yksi, hyväkin kertaantuu.

Rentoutuminen on hiljentymistä, tietoista läsnäoloa ja levollisuuden löytämistä. Slowing down -hyvänolonhetki toteutuu (Jyväskylä noin 20 km säteellä), jos porukan muodostaa 3-6 henkilöä. Hinta / henkilö.

PhotoRights@KaisaN

Työyhteisön hyvinvointipäivä

Slowing down -hyvinvointihetki sopii muokatusti myös osana työyhteisön hyvinvointipäivää. Höysteeksi voidaan lisätä esimerkiksi värien parissa työskentelyä, korujen valmistusta, maalaamista…

Vedic Art taiteen 17 prinsiippiä

”Vedic Art is not to teach how to paint but by Vedic Art we learn to remember how to paint. That is similar to Galileo’s observation: ”You cannot teach a person anything; you can only help him find it within himself.”

Vedic Art
PhotoRights@KaisaN

Taidemuodon on kehittänyt ikivanhan vedisen tiedon pohjalta ruotsalainen kuvataiteilija Curt Källman (1937-2010)

Vedic Artissa on kysymys oman intuition löytämisestä ja sen seuraamisesta. Vedic Art’in 17 prinsiippiä auttavat meitä tulemaan tietoisiksi luonnon toimintatavoista. Niiden tehtävä on herättää ja vapauttaa meissä jokaisessa oleva liikkeellepaneva voima, joka käynnistää ja pitää yllä kaikilla elämänalueilla toimivaa luovaa prosessia. Kun alamme tehdä oikeita valintoja, luonto antaa tukensa meille.

Tervetuloa matkalle, jossa itse prosessi on tärkeämpi kuin tulos.

Saagaway järjestää Vedic Art -peruskursseja ja jatko 1 -kurssia Jyväskylässä ja sopimuksen mukaan muilla paikkakunnilla. Kurssi on mahdollista toteuttaa yksilöohjauksessa tai 2 hengen pienryhmäohjauksessa.

Saagaway™ korukutsut

Kutsu koolle ystäviä ja tuttavia ja kutsu Saagaway ™ korukutsut luoksenne. Tehdään yhdessä korukutsujen uusi tuleminen! Kuulette lisää Saagawayn ™ tuotteista ja saatte tehdä rauhassa ostoksia henkilökohtaisella palvelulla.

Saagaway ™ –korukutsujen emäntänä /isäntänä kutsut asiasta kiinnostuneita tuttaviasi ja tarjoat ”show room” -tilat esimerkiksi kotonasi. Koska tuotteet saa heti mukaan, sinun ei tarvitse toimia tuotteiden välittäjänä. Live-myyntitilaisuuksien koruvalikoima on lisäksi eri kuin verkkokaupassa.

Saagaway korukutsut
Saagaway´n kaulakorut sopivat all sex

Ja mikä parasta, tämänhän voi toteuttaa myös työpaikalla, harrasteporukassa tai…missä tahansa nyt ikinä keksitkään! Live-mallistoon pääsette tutustumaan ja tekemään ostoksia vaihtoehtoisesti myös ”kotistudiollamme” Jyväskylän Viitaniemessä. Ja jos on tarpeellista pitää social distancing, niin tämä onnistuu myös virtuaalisesti! Kysy niin toteutetaan!

Saagaway ™  tavoitettavissa

Saagaway ™ palvelut on tarjolla Jyväskylässä ja lähialueella. Sopimuksen mukaan räätälöidysti myös muualla. Kyselyt ja ajanvaraukset voit tehdä sähköpostitse saagaway@outlook.com tai kotisivujen yhteyslomakkeella.

Lisäinfoa saat myös some-kanavistamme Facebookissa nimellä: saagaway ja Instagramissa @saagaway. Laita seurantaan samantien!

Mikäli sinua kiinnostaa tuotteidemme jälleenmyynti tai haluat rakentaa pop up -tapahtuma liikkeessäsi/tapahtumassasi, ota rohkeasti yhteyttä ja laitetaan homma rullaamaan!