Muutoksen tuulet puhaltavat

Miten sinä olet selvinnyt nyt, kun maailma ympärillämme yht’äkkiä tuntuu menevän kiinni? Millaisia tunteita sinussa on herännyt ja miten olet noiden tunteittesi kanssa pärjännyt, kun tuo näkymätön uhka muutamassa hetkessä laittoi maailmanjärjestyksen uusiksi? Eikä mikään muu ole varmaa, kuin epävarmuus? Tai ehkä ainut varmuus onkin siinä, että muutoksen tuulet puhaltavat.

Tämä hetki on meille kaikille se, jolloin joudumme väkisinkin laittamaan myös henkilökohtaista elämämme uuteen järjestykseen. Se, mikä vielä eilen toimi, saattaa jo olla mennyttä tänään. On vain tämä hetki – nyt – jonka ohjauksessa meidän itse kunkin on mentävä. Eikä turvaa tuo nyt raha, maallinen mammona tai tittelit.

Moni asia tulee todellakin olemaan uudessa järjestyksessä sitten, kun tämä todeksi muuttunut katastrofielokuva on vihdoin pyörinyt lopputekstien kohdalle. Ja luonto muistutti kauniisti siitä, miten nopeasti se toipuu, kunhan ihminen sille antaa mahdollisuuden. Kiinassa näkyy sininen taivas, Delfiinit ovat palanneet Italian rannikolle nyt, kun laivaliikennettä ei ole, Venetsian kanaalit ovat kristallin kirkkaat… ja tämä kaikki vain muutamissa viikoissa!

Nyt on ehkä pakollinen hetki pohtia omaa suhdettaan muutokseen. Niihin ajatuksiin, joita luomme ja jotka muovaavat todellisuuttamme ja kutsuvat tietynlaista energiaa puoleensa. Siihen tapaan, jolla käsittelemme kohtaamiamme asioita.

”…miten toimit ja millaisille ajatusille annat vallan.”

Kun elämämme lattiaa lakaistaan nyt enemmän tai vähemmä isommalla luudalla, niin pysähdy miettimään, onko kyse sellaisesta asiasta tai tapahtumasta, johon et voi vaikuttaa etkä voi sitä hallita. Vai onko kyseessä asia, johon voit vaikuttaa – mutta et voi sitä hallita. Tai kenties on kyse asiasta tai tapahtumasta, johon voit sekä vaikuttaa että voit sitä myös hallita. Mieti sitten tämän pohjalta. miten käsittelet asiaa, miten toimit ja millaisille ajatuksille annat vallan.

Muistathan, että energia kertautuu ja nyt, kuten aina, on erityisen tärkeää, millaista energiaa sinä luot ympärillesi ja sitä kautta kollektiiviseen energiakenttään. Pidetään ajatukset valossa tässä haastavassa ajassa, mikä nyt maailmaa koettelee. Paljon kaunista on ympärillämme ja kaunista on tulossa ja tuo kauneus syntyy sinusta! Muutos sisältää aina mahdollisuuden. Kun jotain vanhaa poistuu, antaa se tilaa uuden tulla. BE the energy you want to attract!

2 vastausta artikkeliin “Muutoksen tuulet puhaltavat”

  1. Niin totta. Nyt on aikaa palata perusasioiden äärelle ja oppia arvostamaan myös niitä arjen pikkujuttuja, jotka on saattaneet unohtua itsestäänselvyyksiksi meiltä aina silloin tällöin. Kyllä tämä tästä vielä 💗

    1. Niinpä. Kyllä meidät laitetaan oikein todenteolla perusasioiden ääreen. Ja tämä koko katastrofi nostaa esille myös sen, miten paljon tässä maailmassa on ihmisiä, joiden elämästä puuttuu perusturvallisuuden tunne. Olin ensin hetken ymmälläni esim. tästä vessapaperihässäkästä mutta kun ajattelin asiaa väriterapian näkökulmasta, oli asia aika päivänselvä ja jopa hieman järkyttävän karu. ”Heikko punainen” meissä nykyihmisissä nousee tämän kriisin myötä näkyviin kovin selvästi. Ja mikä mielenkiintoisinta, nousee tämän kriisin aikana näkyvään tärkeään rooliin erityisesti sellaiset ammatit, joissa punainen väri taas näyttäytyy voimakkaasti. Elämme todentotta mielenkiintoista vaihetta ja mielenkiinnolla odotan, miltä maailma näyttää kun se taas alkaa palautua. Mihin se palautuu täytyy olla jotain muuta kuin missä se oli kriisin puhjetessa. Näin uskon.

      Nyt tsemppiä sinulle, positiivisia ajatuksia ja ihanaa raikasta kevättä 🍃🦋 Sieltä versoo ihan uusia alkuja 💚 Voimahalaukset 🤗

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *