Tuotteet

Tuotteet

Saagaway ™ -tuoteperhe ammentaa voimansa puiden, värien ja symbolien ikiaikaisesta viisaudesta. Olet tervetullut vierailemaan ”kotiverstaallamme” Jyväskylässä tai ehkä järjestät korukutsut, jotka voidaan toteuttaa myös virtuaalisesti. Verkkokauppammekin on auki sinua varten 24/7.

PhotoRights@KaisaN

VAROITUS: Nämä tuotteet voivat säännöllisessä käytössä aiheuttaa itsetunnon ja itsevarmuuden kohoamista. Saattaa sisältää jäämiä upeutta ja hyvää oloa.

Mielen heijastuksia – väriterapiakortit, väririimut ja niiden tulkintatekstit

Ihanat värit on helppo tapa lähestyä mitä tahansa mieltäsi askarruttavaa asiaa lempeästi ja samalla voimaannuttavasti. Värikorteilta tai väririimuilta voit pyytää ohjausta ja neuvoa mihin tahansa asiaan. Ne on kaikki ladattu merkityksellä ja jokaiseen väriin on myös ohjelmoituna myönteinen voimalause.

Voit tehdä niistä juuri itsesi näköisen hyväätekevän työvälineen inspiroimaan ja antamaan oivalluksia arkeesi.

PhotpRights KaisaN

Tämä paketti sopii käytettäväksi myös toisten hyvinvoinnin tukena esimerkiksi terapia-, valmennus- tai ohjaustyössä. Jos sinulla on hoitola, sopivat ne mainiosti odotustilaan ”lukemiseksi” kuten vaikkapa kauneushoitola Liliinassa tehtiin (värikortit ja tulkintakirja). Lisäinfoa tästä värienvoimapaketista löydät välilehdeltä ”Kauppa”.

Luonnondesign lifestyle korut

Saagawayn luonnondesign korut ™ on valmistettu alusta loppuun kotimaisena käsityönä. Käytämme materiaalina eri puulajeja, jotka kerätään yleensä metsäreissuiltamme. Puut otetaan talteen luontoa kunnioittaen, sitä vahingoittamatta. Ekologisuus ja kestävä kehitys ovat tekemisemme kantavina ajatuksina.

PhotoRights@KaisaN

Kuivatus, kuoriminen, sahaus, hiominen ja lopulta itse korun valmistus tapahtuu täysin käsityönä, joten myös lopputulos on täysin uniikki. Kahta samanlaista korua ei ole eikä samassa korussa kahta täysin samanmuotoista tai kokoista puista kiekkoa. Tähän ei edes pyritä, sillä niinhän meistä jokainen on täydellinen omana itsenään. Mikäli haluat tasalaatuista ja symmetristä, silloin Saagawayn ™ tuotteet eivät ole sinua varten vaan löydät omasi teollisemmin ja koneellisemmin valmistetuista tuotteista.

Hiottuja kiekkoja eri puulajeista PhotoRights@KaisaN

Myös värit ja niiden sävyt vaihtelevat, sillä suurin osa väreistä syntyy intuitiivisesti juuri maalaushetkellä. Lopulliseen värisävyyn vaikuttaa myös puulaji, puukiekon sahauspinta, hionta, puun kuivuusaste…

Saagaway ™ tarjoaa uniikille sinulle uniikin korusarjan. Uskalla löytää ainutlaatuisuutesi ja anna yksilöllisyytesi loistaa!

Saagaway Originalspuukorvakorut

PhotoRights@KaisaN

Saagaway Originals ™ korvakorut on valmistettu eri puulajeista ja ne on jätetty puhtaaksi puuksi. Pinnalle on vain sivelty hieman vernissaa.

PhotoRights@KaisaN

Puun omat kuviot tulevat esille ja osassa saattaa näkyä esimerkiksi sahauspintaa tai luonnon itsensä tekemiä jälkiä.


PhotoRights@KaisaN

Jokainen kappale on käsityötä alusta loppuun, joten jokainen kappale on myös omannäköisensä. Saagaway Originals ™ on tribuutti suomalaiselle metsälle ja luonnolle sen puhtaimmassa muodossaan.

Saagaway Colours puukorvakorut

PhotoRights@KaisaN

Saagaway Colours ™ korvakorut ovat saaneet värinsä myrkyttömistä tempera- tai akryylimaaleista ja pinnalle on sivelty hieman vernissaa. Osassa saattaa näkyä esimerkiksi sahauspintaa tai luonnon itsensä tekemiä jälkiä, jotka saattavat vaikuttaa myös väriin.


PhotoRights@KaisaN

Väriin vaikuttaa myös puun kuivumisaste, joten koru saattaa vaihtaa väriään alkuperäisestä puun kuivuessa lisää. Samoin jotkut puut imevät värin itseensä herkemmin kuin toiset. Näin ollen sama väri saattaa näyttää erilaiselta eri puulajien pinnalla. Kiehtovaa!

PhotoRights@KaisaN

Jokainen kappale on käsityötä alusta loppuun, joten jokainen kappale on myös omannäköisensä taideteos. Samoin jokaiseen fiilikseen löytyy varmasti oma värinsä ja puulajinsa. Mikä on sinun värisi tänään? Minkä puun energiaa tarvitset juuri nyt?

Saagaway Exclusives puukorvakorut

PhotoRights@KaisaN

Saagaway Exclusives ™ korvakorut ovat yksilöllisyydessään täysin ainutkertaiset. Edes samassa kiekossa ei ole täysin samanlaista kuviota tai väriä molemmin puolin. Siitä pitää huolen luontoäidin mehiläisvaha, joka käyttäytyy, miten parhaaksi näkee.

PhotoRights@KaisaN

Puun omat kuviot tai sahauspinta saattavat antaa vielä lisäsäväyksen värin käyttäytymiselle.


PhotoRights@KaisaN

Nämä yksilölliset alusta loppuun saakka käsityönä valmistetut ”omantiensäkulkijat” sopivat niin arkeen kuin juhlaan buustaamaan sisäisen naisesi aivan uusille tasoille.

Saagaway Solos puukorvakorut

PhotoRights@KaisaN

Rapatessa roiskuu ja puita sahatessa syntyy mielenkiintoisia kappaleita ja yksilöitä. Saagaway Solos ™ korvakorujen ajatus on se, että yksinkin voi olla upea eikä aina tarvita kaveria komppaamaan.

Puut ovat sahausprosessissa jääneet sooloiksi – niille ei ole löytynyt sopivaa paria mutta ne loistavat sitäkin upeammin omina yksilöinään. Pujota Solo korvaasi ja sen kaveriksi toiseen korvaan vaikka nappikoru. Solot ovat eri puulajeja ja kooltaan kohtalaisen isoja. Ne voivat olla Originalseja, Colorseja tai Exclusiveja. Taatusti omia yksilöitään. Just like you!

Saagaway Symbolspuukorvakorut

PhotoRights@KaisaN

Saagaway Symbols ™ –korvakorut on valmistettu eri puulajeista mutta pääosin Symbols-sarjassa käytetty puu on katajaa. Symbols-puukorvakorut ovat pala ikiaikaista viisautta, sillä symbolit ja merkit ovat kulkeneet ihmisen mukana läpi ihmiskunnan historian.

Saagaway Symbols ™ -sarjan koruissa on käytetty sekä Moon Glyphs -merkkejä, Zibu Angelic -symboleja että Bind Runes -riimumerkkejä, jotka olivat tyypillisiä sekä ennen että jälkeen viikinkiajan. Saagaway Symbols ™ -sarjan korut sykkivät vahvaa energiaa ja antavat merkityksen tunteen sekä juurruttavat syvälle Äiti-maahan.

Saagaway™ Symbols
PhotoRights@KaisaN

Saagaway puukaulakorut 

PhotoRights@KaisaN

Saagaway ™ kaulakoruissa on käytetty materiaaleina eri puulajeja. Korut ovat joko Originals-, Colours- tai Exclusives-mallistoa. Kaikki omia yksilöitään valmiina loistamaan omaa kauneuttaan ja voimaansa. Tästä mallistosta löydät vaihtoehdot sekä naisille että miehille.

PhotoRights@KaisaN

Saagaway ™ Extras

PhotoRights@KaisaN

Mitäpä sinun pyykkinarullasi roikkuu? Meillä roikkuu pyykin lisäksi vaikkapa upeita katajaisia veitsiä. Puustahan syntyy vaikka mitä myös ilman teollista tuotantoa. Vain mielikuvitus on rajana.

Saagaway Extras ™ tuotteita syntyy korujen sivutuotteena ja päinvastoin. Aina kun joku mielenkiintoinen puunpala osuu käteen, mietitään, mitä siitä voisi jatkojalostaa. Extras-tuoteperhe syntyy pikku hiljaa ja muuttuu aina sitä mukaa, kun uusi idea kokeilulle syntyy. Ja myös nämä kaikki ovat yksittäiskappaleita ja käsityötä – ihan alusta loppuun.

PhotoRights@KaisaN

Copyright@ Saagaway, All rights reserved.